Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, kucakkonuiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan sona size özeldir. Fakat gine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda hasetn her saatinde kucakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Ika El yapımı Karayip purolarda kucakmeden önce nemliliğini denetçi buyurmak gerekir. Bu Toscanello kucakin makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı gönen oranlarında kucakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneyim taliılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim dirimsel bir şart şurt var. Puro sadece amma sadece kokusuz hırsle yakılır! Puro her dakika ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde benzeyen. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken şule puroya sütun değinti etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş altı uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı kırmızıya döndüğünde kızartma konulemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 tabaka eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu konulemi yaparken tüm tabanğın yeksan yanması gerektiği kucakin puroyu aynı zamanda rabıtalı bir şekilde 360 tabaka döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara gereğince beş altı henüz uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu janr çakmaklar çok canlıdür ve okkalı benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma konulemi natürel alevli çakmaklarla, beş altı dakika alabilir. Bu süre size çağ kaybı kabil haneükebilir amma puro sabır ve iş lüzum. 5- İyi Yandığını Yoklama Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma konuleminden sonra ters çevirip sebebiyleünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe esinti üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm bukanak kıpkırmızı ise yakma konulemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her tarafı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm bukanak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz kucakime amade. Evet ya siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz kucakilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azcaından 40 saniye memul etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil kucakmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı kucakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı kucakmeye devam ederseniz, puro o denli zehirlaşır ki hiç kucakilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Kötü uçukçe ağıza doldurulur ve kâm almaçların dumanla ihtarlmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca kontak gösterdiğinizin bir konuaretidir. Sönen puronun küllerini hoşça temizleyin. Bunun kucakin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hoşça temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim kucaktiğim Toscanello kucakin baştan yakma mesele oluşum etmez. Fakat aşiret yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda dokunaklılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyetle şart olan 2 şart şurtı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın hararet değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 tabaka arasında evetğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Nesil içinde bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lazım yoktur. Ancak pekâlâ şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama platformını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek mesele ile karşılaşmazsınız. Muhafaza platformı sıcaklığında gerçeklik mesele platformın antipatik değil okkalı sıcak olmasıdır. Çünkü saklama platformı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama platformının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz gönen saklama platformı sıcaklığına gereğince değiş gösterecektir ve bu yüzden de saklama platformı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir esinti geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta esinti geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama platformının esinti geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu kucakindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak kucakin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlamlayacak katiyetle esinti geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En bol humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle esinti geçirmedikleri kucakin özge rakiplerine muhteşem ayrım atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/