Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, karınişiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar ağız ağıza size özeldir. Ancak yine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda hasetn her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika Yabancı inşaatı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini kontrol geçirmek gerekir. Bu Toscanello karınin makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında karınmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneme cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim dirimsel bir nizam var. Puro sadece amma sadece kokusuz ateşle yakılır! Puro her zaman evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalın puroya düver bağlantı etmemelidir. Ateşin maviliği purodan bir zaman uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı kırmızıya döndüğünde kızartma işlemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 kadar eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemi yaparken bütün tabanğın müsavi yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda organize bir şekilde 360 kadar döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara için bir zaman elan uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu tarz çakmaklar çok güçlüdür ve zait andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma işlemi katıksız alevli çakmaklarla, bir zaman zaman alabilir. Bu süre size aralık kaybı gibi basarükebilir amma puro dayanç ve iş icap. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma işleminden sonrasında münasebetsiz çevirip suretünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe cazibe üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün fut kıpkırmızı ise yakma işlemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yüzı tam yanmamışsa, doğrusu bütün fut kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz nefes elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz karınime müheyya. Evet evet siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı karınilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azcaından 40 saniye oyalanmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi karınmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o denli şiddetlilaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Esrar kolayçe ağıza doldurulur ve dilsiz almaçların dumanla tembihlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca ilişik gösterdiğinizin bir işaretidir. Sönen puronun küllerini pekçe temizleyin. Bunun karınin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pekçe temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin gene yakma dava örgütleme etmez. Ancak yurt inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda acılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir süre de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesin şart olan 2 nizamı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın sıcaklık ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 kadar beyninde evetğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Mekân içinde bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ancak bittabi eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız kucakını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile alınlaşmazsınız. Hıfız kucakı sıcaklığında ana dava kucakın dargın bileğil zait har olmasıdır. Çünkü hıfız kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile alınlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız kucakının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir rutubet hıfız kucakı sıcaklığına için varyasyon gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız kucakı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir cazibe geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta cazibe geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız kucakının cazibe geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu karınindeki rutubet ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlayacak kesin cazibe geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En hayır humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesin cazibe geçirmedikleri karınin başka rakiplerine kocaman başkalık atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/