Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınaksiyoniniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar külliyen size özeldir. Ancak yeniden de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme Namahrem özümlemeı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini kontrol etmek gerekir. Bu Toscanello bâtınin geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı nem oranlarında bâtınmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da sınama tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken yaşamsal bir şart şurt var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz tehlikele yakılır! Puro her devran evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalım puroya direk değme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş on uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı alya döndüğünde kızartma aksiyonlemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 rütbe eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu aksiyonlemi yaparken tüm ayağın müsavi yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda mazbut bir şekilde 360 rütbe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara bakarak beş on henüz uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu soluk çakmaklar çok diridür ve zait yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma aksiyonlemi natürel alevli çakmaklarla, beş on devran alabilir. Bu süre size hengâm kaybı kadar bölümükebilir yalnız puro sabır ve say lüzum. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma aksiyonleminden sonrasında ters çevirip yanünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe esinti üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm göl ayağı kıpkırmızı ise yakma aksiyonlemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yakaı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm göl ayağı kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kenarınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz bâtınime hazır. Evet evet siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara bâtınilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye muntazır olmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar bâtınmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o derece çığlıklaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Kötü hafifçe ağıza doldurulur ve lezzet kameraların dumanla ihtarlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca rağbet gösterdiğinizin bir aksiyonaretidir. Sönen puronun küllerini iyice temizleyin. Bunun bâtınin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri iyice temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin gene yakma iş örgütleme etmez. Ancak el özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda yaslılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir süre de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinkes şpeş olan 2 şart şurtı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın hararet dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 rütbe ortada başüstüneğundan güvenli olmanız gerekiyor. Ocak ortamında bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Ancak bittabi şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama platformını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek iş ile mukabillaşmazsınız. Hıfız platformı sıcaklığında ana iş platformın soğuk değil zait hamam olmasıdır. Çünkü saklama platformı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama platformının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette nem saklama platformı sıcaklığına bakarak takas gösterecektir ve bu yüzden de saklama platformı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir esinti geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta esinti geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama platformının esinti geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu bâtınindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlayacak kesinkes esinti geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En hayırlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes esinti geçirmedikleri bâtınin diğer rakiplerine büyük ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/