Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sineaksiyoniniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar tamamen size özeldir. Ancak yine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda günün her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Etme Namahrem inşaı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini denetleme geçirmek gerekir. Bu Toscanello sinein meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında sinemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da deneyim cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim yaşamsal bir nizam var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz ateşle yakılır! Puro her gün evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde andıran. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken alev puroya sütun dokunma etmemelidir. Ateşli maviliği purodan azıcık uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı alya döndüğünde kızartma aksiyonlemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 radde eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu aksiyonlemi yaparken bütün ayağın eşit yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda rabıtalı bir şekilde 360 radde döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara göre azıcık henüz uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu üslup çakmaklar çok zorludür ve şu denli andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma aksiyonlemi katıksız alevli çakmaklarla, azıcık gün alabilir. Bu süre size aralık kaybı üzere aynükebilir fakat puro sabır ve himmet lüzum. 5- İyi Yandığını Yoklama Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma aksiyonleminden sonrasında münasebetsiz çevirip suratünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe keyif üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün kıç kıpkırmızı ise yakma aksiyonlemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yakaı tam yanmamışsa, kısaca bütün kıç kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz sineime apiko. Peki evet siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz sineilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azından 40 saniye durmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere sinemeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o derece yaralaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Duman kolayçe ağıza doldurulur ve lezzet alıcıların dumanla uyarılmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az rağbet gösterdiğinizin bir aksiyonaretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun sinein kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein yeniden yakma mesele oluşum etmez. Ancak ülke inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinlikle şpeş olan 2 nizamı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın alev değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 radde arasında olduğundan emin olmanız gerekiyor. Hane ortamında bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Ama zahir şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız ortamını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile içinlaşmazsınız. Saklama ortamı sıcaklığında köken mesele ortamın antipatik bileğil şu denli sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız ortamının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir gönen hıfız ortamı sıcaklığına göre mübadele gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız ortamı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir keyif geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca keyif geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız ortamının keyif geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu sineindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlayacak kesinlikle keyif geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yeğin humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle keyif geçirmedikleri sinein diğer rakiplerine yüce üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/